Stopp i avloppet /
avloppsstopp

Stopp i avloppet?

När avloppet plötsligt stannar upp, kan skadorna på fastigheten bli omfattande och obehaget stort. IRG erbjuder pålitlig och snabb service, precis när du behöver det mest. Ofta inträffar dessa avloppsstopp under helger som jul, påsk och andra högtider när köken är fulla av aktivitet och mycket fett och rester hamnar i avloppet. Med IRGs erfarna team behöver du aldrig oroa dig för oväntade problem, oavsett när de uppstår. Så när festligheterna riskerar att avbrytas av ett avloppsstopp, vet du vem du ska ringa.

Ring oss ifall du har avloppsstopp!

IRG hjälper dig när du har fått stopp i avloppet. Vi är ledande inom tjänster för att lösa avloppsstopp i stor Göteborg och västra Sverige. Vi hjälper både privatpersoner, kommuner, landsting och industriella kunder. Med vårt kunniga team av experter, baserade både på vårt huvudkontor i Kungsbacka och vår filial i Ljungskile, erbjuder vi snabb hjälp när du fått stopp i avloppet. Vi är specialiserade på att använda avancerad teknik och modern utrustning för att snabbt lösa problem med avloppen i alla typer av fastigheter.

Vi är också stolta över att kunna erbjuda våra tjänster i förebyggande syfte till bostadsrättsföreningar och privatpersoner vilket kan rädda julen och andra storhelger då belastningen på avloppet är extra stort. Vårt huvudfokus när vi arbetar med bostadsrättsföreningar och privatpersoner är att lösa de akuta problemen men vi kan även kartlägga statusen för rören och stammarna. Genom att analysera slitage, bedöma livslängden och identifiera potentiella framtida åtgärder med spolning och rensning  hjälper vi våra kunder att ha fungerande toaletter, golvbrunnar, handfat mm.

Problem med avloppet?

Du kan alltid kontakta oss för mer information om vår tjänster och förhindra stopp i avloppet vi berättar hur vi kan hjälpa dig att säkerställa en problemfri drift av ditt spillvatten. Vi samarbetar med ett flertal fastighetsägare och har stor erfarenhet när det gäller tillsyn av avloppssystemet därför kan du tryggt lämna över kontrollen till oss.

Utökade tjänster: 

Vårt engagemang går utöver att bara lösa avloppsstopp. Vi erbjuder också utökad avloppsspolning för att förhindra och lösa upp eventuella blockeringar i dina avloppssystem.

Vi satsar starkt på att vara ledande inom miljövänliga tekniker och lösningar. Våra ingrepp vid avloppsstopp utförs med minimal miljöpåverkan, och vi använder oss av de senaste och mest hållbara teknikerna för att skydda både avloppssystemen och den omgivande miljön.

STOPP I AVLOPPET / AVLOPPSSTOPP KUNGSBACKA