UNDERHÅLL
SPARAR PENGAR!

KAMPANJ!

Indikerar era avloppsledningar ett begynnande stopp, tecken på detta kan vara kluckande ljud och långsam avrinning? Undvik akuta uppdrag och boka er fastighetsspolning idag – vi erbjuder fast pris, lång erfarenhet och kompetent personal.

FAST PRIS-ERBJUDANDE: 2099 kr (inkl moms och ROT-avdrag).

Ring 031-15 16 77 och boka idag eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

(Priset gäller dagtid och är beräknat på ett normalstopp som tar max 2 h inkl. resa t/r. Arbetsmanskap och spolbil ingår). Ring 031-15 16 77 och boka idag eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Ange fastighetsägarens personnummer samt fastighetsbeteckning när du kontaktar oss.

Boka din underhållsspolning idag –
ERBJUDANDE: 1350 kronor (inkl ROT-avdrag och inga dolda avgifter)

Underhållsspola dina avloppsledningar och undvik de där akuta stoppen som alltid kommer olämpligt och kostar mycket pengar. Med hjälp av underhållsspolning förebyggs problem samtidigt som översvämningar och vattenskador förhindras. Genom att reducera förekomsten av avlagringar och eventuella andra saker som inte hör hemma i dina rör förlängs även livslängden och vattenflödet optimeras.

Med lång erfarenhet, kompetenta medarbetare och en maskinpark med hög kapacitet utför vi arbetet. Alltid med dig som kund i fokus.

Ring 031-15 16 77 och boka idag eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Ange fastighetsägarens personnummer samt fastighetsbeteckning när du kontaktar oss.

Fält markerade med * är obligatoriska

Erbjudandet gäller privatpersoner och dig som bor i Kungsbacka, Kungälv, Lilla Edet och Stenungsund (giltigt till 31 augusti, 2023).