IRG Rörinspektion AB startades år 1999 och sysselsätter i dag över 30 medarbetare med både lång och bred erfarenhet och kunskap inom tillskottsvattenutredningar, professionella rörinspektioner samt spolning och slamsugning. 2022 förvärvades IRG av den internationella miljöteknikkoncernen Norva24 – med fortsatt fokus på lokal kunskap men med adderad nationell och internationell styrka. Läs mer om oss på vår hemsida irg.se

Blivande rörinspektör/filmare till IRG Rörinspektion i Kungsbacka

Är du en praktiskt lagd och tekniskt intresserad person som vill lära dig något nytt? Vill du ha ett Sveriges viktigaste arbeten och arbeta inom en samhällsviktig verksamhet där du hjälper till att säkerställa att allt flyter på som det ska i VA-ledningsnäten? Om ja, då är det kanske just dig vi söker. 

IRG Rörinspektion är inne i en expansiv fas och behöver förstärka med ytterligare en ny och utvecklingsbar kollega till vår verksamhet i Kungsbacka, en rörinspektör/filmare som självständigt ska kunna inspektera ledningsnätet med hjälp av robotkamera och rörålskamera.

Dina arbetsuppgifter
Som blivande rörinspektör/filmare kommer du inledningsvis att läras upp internt av oss inom företaget och lära dig att arbeta efter de branschstandarder som finns för filmning i avloppsledningar i mark och fastighet. Tjänsten består av att inspektera avloppsledningar i mark, på industrier eller i fastigheter. Till din hjälp har du en specialutrustad buss med robotkamera som styrs via joystick och dator inne i bussen. Roboten med kamera sänks ner i rören via brunn och körs sedan upp emot 300 meter inne i röret samtidigt som röret videofilmas och profilmäts, avvikelser fotograferas och dokumenteras i datorprogrammet.

Arbetet är mycket självständigt och innebär mycket kontakt med kunder och entreprenörer, men även med spolbilschaufförer som man samarbetar med då de spolar rent i rören innan filmning.

Den här tjänsten är lokaliserad vid vårt Kungsbacka kontor, men kan innebära en del resande då vi ibland utför filmning på andra orter utanför vårt närområde.

Arbetsuppgifterna som rörinspektör/filmare omfattar i stora drag följande:

  • Filma, inspektera, mäta, bedöma samt dokumentera avloppsledningar.
  • Sondera ut och GPS inmäta ledningar och brunnar mm.
  • Kundkontakt.
  • Kommunicera med och leda bland annat spolbilchaufförer så att arbete flyter på så smidigt som möjligt.
  • Skötsel av materiel i form av rengöring, kalibrering, reparation m.m.


Vi erbjuder dig
Hos oss på IRG Rörinspektion kommer du att få ett varierande och viktigt arbete inom ett framgångsrikt och växande företag. Detta är en tjänst som passar dig som gillar att arbeta med teknik och när ena dagen inte är den andra lik, där du löser problem med hög kundservice. Vidare kommer du att få arbeta tillsammans med många trevliga och professionella kollegor. Detta är ett perfekt tillfälle för dig att utvecklas inom service och teknik inom en samhällsviktig verksamhet.

Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som är tekniskt och praktiskt lagd och som kan lösa de problem och utmaningar som dyker upp. Din personlighet är viktig för oss och vi söker en person som är noggrann, pålitlig och ansvarsfull. Du tycker om att samarbeta med andra och har ett professionellt agerande gentemot såväl kunder som medarbetare. Du har ett eget driv och kan arbeta självständigt och är trygg i dig själv och har viljan att lära nytt. Du är heller inte rädd för att smutsa ner dig då vi jobbar i brunnar och i trånga miljöer.

Det är självklart mycket meriterande om du har erfarenhet av rörinspektion eller från vatten- och avloppssidan, men detta är inget krav.

Övriga krav:

  • Kontakter med kunderna kräver att du talar och skriver svenska flytande.
  • Du ska ha förmåga till analytisk tänkande och ha sunt förnuft.
  • Du måste ha goda datorkunskaper (Officepaketet).
  • B-körkort.
  • Förmåga att läsa kartor och ritningar.

Vi ser gärna att du har ett brett teknikintresse och erfarenhet från andra tekniska verksamheter. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten.  

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Kollega och du är välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 30 september, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ny Kollega skapar nya möjligheter och växtkraft mellan människor och företag. Vi levererar kundanpassade tjänster inom: Rekrytering – Search – Interim – Personaluthyrning. Vi är medlem i Kompetensföretagen och blev i oktober 2021 ett auktoriserat rekryterings- och uthyrningsföretag. Läs mer om oss på vår hemsida nykollega.se eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

ANSÖKAN

Klicka på knappen för att skicka in ansökan.