Ledig tjänst instrument/-servicetekniker

Instrument-/servicetekniker för flödesmätning till IRG Rörinspektion

Vill du arbeta inom en samhällsviktig verksamhet där du hjälper till att säkerställa att allt flyter på som det ska i VA-ledningsnäten? Om ja, då är det kanske just dig vi söker. IRG Rörinspektion söker nu en tekniskt kunnig problemlösare till huvudkontoret i Kungsbacka.

IRG Rörinspektion är inne i en expansiv fas och behöver förstärka med ytterligare en instrument-/servicetekniker som ska ansvara för analys, service och montage av flödesmätare.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten består av att dagligen övervaka mätarna online från kontoret, analysera, kvalitetssäkra mätdata samt att sammanställa data till rapporter. Du kommer även att montera och utföra service av flödesmätare i avloppsbrunnar och vattendrag. När mätningarna är slutförda tas utrustningen hem igen för service, rengöring och kontroll/kalibrering inför nya montage. Tjänsten utgår från vårt kontor i Kungsbacka.

Arbetsuppgifterna omfattar i stora drag följande:

  • Övervakning och kontroll av mätare samt analys och sammanställning av mätdata.
  • Montering av flödesmätare, nivågivare och nederbördsmätare mm i brunnar och vattendrag.
  • Utföra service på mätutrustningen ute i fält och på kontor.
  • Skötsel av materiel i form av rengöring, kalibrering, reparation m.m.


Vi erbjuder dig

Hos oss på IRG Rörinspektion kommer du att få ett varierande och viktigt arbete inom ett framgångsrikt och växande företag. Detta är en tjänst som passar dig som gillar att arbeta med teknik och när ena dagen inte är den andra lik, där du löser problem med hög kundservice. Vidare kommer du att få arbeta tillsammans med många trevliga och professionella kollegor. Detta är ett perfekt tillfälle för dig att utvecklas inom service och teknik inom en samhällsviktig verksamhet.

 

Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som är tekniskt, analytiskt och praktiskt lag och som kan lösa de problem och utmaningar som dyker upp. Du är flexibel och trivs både ute på fältet samt inne på kontoret. Du är inte rädd för att smutsa ner dig då vi jobbar i brunnar och i trånga miljöer. Din personlighet är viktig och vi vill att du är serviceinriktad, professionell och strukturerad, har en god samarbetsförmåga och ett öga för detaljer. Du har ett eget driv och kan arbeta självständigt och är trygg i dig själv. 

Övriga krav:

  • Kontakter med kunderna kräver att du talar och skriver svenska flytande.
  • Du ska ha förmåga till analytisk tänkande och ha sunt förnuft.
  • Du måste ha goda datorkunskaper (Officepaketet).
  • B-körkort.
  • Förmåga att läsa kartor och ritningar.

Vi ser gärna att du har ett brett teknikintresse och erfarenhet från andra tekniska verksamheter. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten.  

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Kollega och du är välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 30 september, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.