Ny Kollega

IRG Rörinspektion AB startades år 1999 och sysselsätter i dag över 30 medarbetare med både lång och bred erfarenhet och kunskap inom tillskottsvattenutredningar, professionella rörinspektioner samt spolning och slamsugning. 2022 förvärvades IRG av den internationella miljöteknikkoncernen Norva24 – med fortsatt fokus på lokal kunskap men med adderad nationell och internationell styrka. Läs mer om oss på vår hemsida irg.seÄr du redo för nya utmaningar efter sommaren? Om ja, då är det kanske just dig vi söker. IRG Rörinspektion söker nu en engagerad och kundorienterad driftledare 
till huvudkontoret i Kungsbacka.

Driftledningen är på många sätt hjärtat eller navet i vår verksamhet och du kommer att hamna mitt i händelsernas centrum. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka – och du blir en av företagets nyckelpersoner i dess fortsatta utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Som en av våra driftledare ansvarar du för kundkontakt samt att leda och fördela det dagliga arbetet. Du resursplanerar med hög kundnöjdhet, kvalitet, effektivitet och säkerhet som fokus. 

Arbetsuppgifterna omfattar i stora drag följande:

  • Kundkontakt/ordermottagning
  • Trafikledning/resursfördelning
  • Schemaläggning
  • Ekonomiuppföljning för uppdragen

Vi erbjuder dig
Hos oss på IRG Rörinspektion kommer du att få ett mycket varierande och viktigt arbete inom ett framgångsrikt och växande företag. Detta är en tjänst som passar dig som gillar när ena dagen inte är den andra lik, där du löser problem med hög kundservice och samtidigt leder kollegor och leverantörer. Du kommer att vara spindeln i nätet som håller i många olika trådar. Vidare kommer du att få arbeta tillsammans med många trevliga och professionella kollegor. 
Detta är ett perfekt tillfälle för dig att utvecklas inom service, teknik och ledarskap i en samhällsviktig bransch.

Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs med full fart på jobbet och har en förmåga att skapa goda relationer med kunder och medarbetare. Du trivs med att leda och motivera medarbetare och fungerar bra i grupper och team. Du har gärna erfarenhet inom VA-branschen eller närliggande område och du triggas av problemlösning och trivs med att samarbeta för att hitta lösningar.
För dig är det viktigt att nå en hög kvalitet på kundservice och du drivs av att dina medarbetare mår bra och arbetar säkert. Du har en öppen och ”säljande” personlighet där både kvalitén som det slutliga ekonomiska resultatet för dina uppdrag är en stark drivkraft. För dig är det även helt naturligt att arbeta med telefon och dator som främsta arbetsredskap. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Har du erfarenhet av rörinspektion är det självklart starkt meriterande. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten.  

Vad sägs om att bli spindeln i nätet hos oss?

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Kollega och du är välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 17 september, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ny Kollega skapar nya möjligheter och växtkraft mellan människor och företag. Vi levererar kundanpassade tjänster inom: Rekrytering – Search – Interim – Personaluthyrning. Vi är medlem i Kompetensföretagen och blev i oktober 2021 ett auktoriserat rekryterings- och uthyrningsföretag. Läs mer om oss på vår hemsida nykollega.se eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

ANSÖKAN